image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search

Ik ben Annelies van den Heuij

lactatiekundige IBCLC

en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL).
Om de titel International Board Certified Lactation Consultant te mogen blijven voeren, moet ik me als lactatiekundige regelmatig blijven scholen, me na elke vijf jaar opnieuw laten certificeren en na elke tien jaar opnieuw examen doen. In 2019 ben ik weer geslaagd voor het internationaal examen.

Als verpleegkundige was ik jarenlang werkzaam in Streekziekenhuis Zevenaar. In juli 2009 heb ik de Opleiding Lactatiekunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel ben ik werkzaam als vrijgevestigde lactatiekundige in de regio’s: Boxmeer-Venray-Cuijk en Sint Hubert (soms ook in de buurt van Venlo en Nijmegen). Verder werk ik samen met verloskundigen praktijk Venray, de verloskundigen van Boxmeer en de verloskundigen van Cuijk/Mill.

Als vrijgevestigde lactatiekundige heb ik een klein assortiment aan borstvoedingshulpmiddelen en borstvoeding ondersteunende producten voor verkoop.

Naast alle werkzaamheden ben ik moeder van 5 kinderen en oma van 10 kleinkinderen. Ik vond borstvoeding geven mooie, indrukwekkende belevenissen en mijlpalen in mijn leven en hoewel het soms tegenzat, is het plezier en het gemak ervan me het meest bij gebleven.

Ik wil jou graag helpen om borstvoeding te laten slagen en ervan te genieten.